Csíkos konyhai ajándékcsomag

7 990 Ft

Leírás

A csíkos konyhai ajándékcsomag legyen kiváló társad a konyhában, tartalmaz minden fontos konyhai textilt, amely a sütés-főzés folyamataihoz elengedhetetlen. 

A szettet öt darabból állítottuk össze, tartalmaz egy kenyeres zsákot, egy fedőfogó fület, egy kesztyűt, egy alátétet és egy nagy felnőtt kötényt is. A kesztyű, alátét, tepsifogó és fedőfogó kiváló hőtartó, így biztonságosan mozoghatsz a forró edényekkel a konyhában.  A kenyértartó zsákban napokig friss marad a kenyér, csak gondoskodj a zsák szájának állandó zárásáról. A szélesen szabott kötény kényelmes viseletet biztosít, és zsebet varrtunk rá a praktikusság kedvéért.

A kézzel gondosan összeállított szett tartalma külön-külön is megvásárolható, azonban ha egyben szerzed be a szettet, ajándék díszdobozban küldjük!

A csíkos konyhai ajándékcsomag tartalma mosógépben 30 fokon mosható, akár egyben is. Szárítógépben szárítható, kifordítva szabad levegőn is, félárnyékban. Normál hőfokon történő vasalást is bírják a textilek.

További információk

Anyagösszetétel

100% pamut, vatelin

Méret

Kesztyű: 20×26 cm, Fedőfogó: 14×10 cm, Alátét: 20 cm, Kötény: 67×64 cm, Kenyeres zsák: 18×30 cm

Szín, minta

Bézs és rózsaszín sávos mintákkal, csíkokkal, egyszínű bézs és nyersvászon belsőkkel, vatelin béléssel. Tartalma: Tartalma: 1 db fedőfogó, 1 db kesztyű, 1 db kötény, 1 db kenyeres zsák, 1 db alátét.