Koszorús karácsonyi ajándékcsomag

10 990 Ft

Leírás

A koszorús karácsonyi ajándékcsomag igazi finom lelkű háziasszonyoknak ajánlott, tartalmaz minden fontos konyhai textilt, amely a sütés-főzés folyamataihoz elengedhetetlen. 

A szett öt darab konyhai textilből áll, tartalmaz egy darab fedőfogó fület, egy edényfogó kesztyűt, egy kis méretű kenyeres zsákot, egy felnőtt méretű kötényt és egy széles tepsifogót is. A kesztyű, tepsifogó és fedőfogó nem melegszik át, így biztonságosan átcserélgetheted akár a sütőben készülő finomságokat.  A kenyértartó zsákban napokig friss marad a kenyér, csak gondoskodj a zsák szájának állandó zárásáról. A kötény széles szabású, kényelmes viseletet biztosít és nagy zsebbel láttuk el.

A szett tartalma külön-külön is megvásárolható, azonban ha egyben szerzed be a szettet, ajándék díszdobozban küldjük!

A koszorús konyhai konyhai ajándékcsomag mosása 30 fokon mosógépben lehetséges. Szárítógépen és szabad levegőn is szárítható,  azonban árnyékban. A szett tagjai vasalhatóak normál hőfokon.

További információk

Anyagösszetétel

100% pamut, vatelin, 55%pamut, 45% poliészter

Méret

Kesztyű: 20×26 cm, Fedőfogó: 14×10 cm, Alátét: 20 cm, Kötény: 67×64 cm, Kenyeres zsák: 18×30 cm, Tepsifogó: 65×20 cm

Szín, minta

Bézs mozaik mintás dekorvászon, egyszínű pamut és nyersvászon belsőkkel, vatelin és PUL béléssel a kenyeres zsák. Tartalma: Tartalma: 1 db fedőfogó, 1 db kesztyű, 1 db kötény, 1 db kenyeres zsák, 1 db alátét, 1 db tepsifogó