Az oldal megérett az első blogbejegyzésre is, azt hiszem. Vagyis jött egy kattanás, -tudjátok, mikor két Legot összepattintasz- hogy legyen a kiválasztott alany a legkedveltebb webshop termékünk 🙂 Na mi is?

Az elmúlt hónapokban, (igazából november közepétől) rekord mennyiségű Lego szőnyeget varrtunk. Azt hittük a közvetlen Karácsony előtti időszak lesz a csúcs, de nem! Januárban tetőzött, a februárnak pedig még vége sincs. A kisujjunkban van, egészen pontosan két kisujjban, anyáéban és az enyémben, csak megosztva. Mesterien szabom és finiselem, anya pedig szuper precizitással varrja :D. Belekockultunk. Kislányom napi szinten használja a szőnyeget, igaz még csak duplozunk. Nem aprózódtunk el a „Classic”-us irányba, de nem lehet „széthasználni” és még el is fér a gyermek a rengeteg szett mellett a szőnyegen (leginkább, ha vertikálisan építkezik :). Szóval használjuk ezt is, mint minden más termékünket a shopban, nem csak varrjuk világba.

A napi használat és a folyamatos gyártás során észrevettünk egy-két dolgot, amivel még jobb minőséget tudunk Nektek produkálni. Így kisebb-nagyobb módosításokat eszközöltünk a szőnyegen, -valószínűleg még foguk is-, hogy még jobb legyen. Ezen a téren elég kocka vagyok, sajnos vagy szerencsére, nem tudom.

Például:

  1. Könnyebbé tettük az összehúzást, változtattunk a befűzésen és a zsinóron is.
  2. Magasabb peremet varrtunk, de éppen elég magasat, hogy tartson is megfelelő feszítésnél.
  3. Nagyobb füleket varrtunk bele, hogy könnyebb legyen szállítani a jól megpakolt szőnyeget.
  4. Az alsó részt háromszor rögzítjük a peremhez, hogy véletlenül se szakadjon, ugyanis többen fellógatva használjuk.

Ezért szerintem fontos a visszajelzésetek, tapasztalatotok is egy termék esetében, ami nekünk bevált, nektek nem biztos, hogy jó. Amit tudunk javítunk, módosítunk és máshogyan, más anyagok felhasználásával varrunk.

Jut eszembe pont ezért következő alanyunk a kenyeres zsák lesz, ahol elég sok körön át kísérleteztünk, hogy meglegyen az „igazi”.

Addig is: építsetek ezerrel, mert játszani jó!

lego szőnyeg