Rólunk

Pályafutásom 1985-ben indult, mint női ruhakészítő. Először a Szentendrei ipari szövetkezetnél dolgoztam, majd gyermekeim születése után 1992-től már úgy döntöttem, itthonról próbálok szerencsét, ekkor született meg a Varrós szoba is. Kezdetben kisebb javításokkal, cipzár cserével, nadrág felhajtásokkal foglalkoztam.

Mindig szerettem a kihívásokat, így 1995-től elsődlegesen fehérnemű varrásra rendezkedtem be. A következő években egy neves divatkatalógusnak bérvarrásban fehérneműket, majd női divatárut, felsőruházati termékeket és gyermekruhákat készítettem.

Úgy döntöttem kipróbálom magam más területeken is, nem csak a ruházati vonalon. Egy lakásdekorációs vállalkozásnál fényáteresztő és sötétítő függönyöket, ágytakarót, díszpárnákat készítettem a vásárlók kéréseinek megfelelően. Ez idő alatt számtalan technikát elsajátítottam, melyet a mai napig hasznosítok. Az újabb és újabb megkeresések, egyéni kérések folyamatos fejlődést, kihívást jelentenek számomra.

2017-ben lányom elindított egy kreatív lavinát, így azóta különböző lakásdekorációs kellékeket, vidám mintás babaruházati termékeket, kiegészítőket is varrunk. Mára eljutottam odáig, hogy az évek alatt megszerzett varrási tapasztalataimat jelentős mértékben kihasználom, nem specializálódtam egy területre. Vállalkozásként folytatjuk tovább, azt varrunk, amit kell, amire igény van.

A legnagyobb Öröm számunkra a vásárlói elégedettség.

Így fogalmazódott meg küldetésünk is:

„Megvalósítani a vásárlók elképzeléseit, egyszerűen szépet, minőségit alkotni és eleget tenni kéréseiknek.”