Hattyús pelenkázó neszesszer

4 590 Ft

A pelenkázó neszesszer ideális gyermek ápolásához szükséges kozmetikumok, pelenkák, tárgyak tárolására. Felső része összehúzható, rugós véggel rögzíthető, így nem kell külön csomagolni utazáskor, hiszen minden egy helyen van. A belső rendszerezést gumikkal, kis rekeszekkel tudod elvégezni. 30 fokon mosógépben mosható, szárítsd árnyékban, vagy beltérben, ne szárítógépben.

Leírás

A hattyús pelenkázó neszesszer ideális nyaraláshoz, utazáshoz, vagy akár otthoni tárolásra is gyermeked szobájába. Hogy miért?

Eleged van az elkallódó rendszertelen ápolási kellékekből, és soha nem találod meg amit keresel?

Ezért találtuk ki és varrtuk meg a pelenkázó zsák neszesszert, ami általános fürdőszobai tárolóként is ideális, valamint könnyen összehúzható. Így már mehet is a “nyaralós-utazós csomagba”. Nem mellékes, hogy a tároló belsejébe több rekeszes zsebet varrtunk, illetve gumikat, melyek közé rögzítheted a neszesszer tartalmát. Így tényleg mindent könnyen megtalálsz benne.

Utazó neszesszer tárolási javaslat: mindig állítva helyezd a flakonokat a neszesszerbe a gumis vagy zsebes belső tárolókba és úgy húzd össze a zsák száját. A hattyús hengeres tároló állítva tárolandó, bár ha megfelelően össze van húzva nem érhet baleset, ha esetleg kifolyna vagy kiesne valami.

A neszesszer 30 fokon mosógépben mosható, fehérítők használatát kerüld.

Tetszik a neszesszer? Nézd meg, talán érdekes lehet a tündéres kiskönyv borító is!

További információk

Tömeg 0,105 kg
Méret

18×25 cm

Anyagösszetétel

100% pamut, vatelin

Szín, minta

Szürke alapon rózsaszín, fehér hattyúminták, halványrózsaszín belsővel, vatelin béléssel