Királyfi pelenkázó alátét

4 390 Ft

Leírás

A királyfi vízhatlan pelenkázó alátét praktikus, kényelmesen elfér táskádban, ráadásul kihajtható zipzáras neszesszerrel rendelkezik. A legfontosabb dolgoknak is van hely, amikor gyors pelenkacserére kerül sor: pelenka, popsikrém, nedves törlőkendő.  Kívül királyfi, sárkány, és kis herceg gondoskodik a vidám hangulatról, belül pedig vízhatlan anyaga teszi nedvességbiztossá a pelenkacsere műveletét. E két réteg között vatelin bélés található, mely puha fekhelyet biztosít gyermekednek. A vízhatlan pelenkázó alátét könnyen négyrét hajtható a közepén található varrásoknak köszönhetően, a hosszított ferde pántokkal pedig könnyen összekötheted és elpakolhatod az alátétet, ha végeztél a pelenkázással.

Alacsony fordulaton 30 fokon mosógépben mosható, a vízhatlan felület megóvása érdekében mellőzd a vasalást, szárítógépben történő szárítást, szárítsd a szabadban, félárnyékban, vagy odabent. Vasalása normál hőfokon mintás oldaláról történjen.

További információk

Tömeg 0,5 kg
Méret

50×63 cm

Anyagösszetétel

100% pamut, frottír, vatelin

Szín, minta

Kívül királyfi és herceg mintás pamutvászon, vatelin béléssel és vízhatlan belső résszel. Bal oldalán zipzáras zöld kihajtható neszesszerrel.