Levendulás szakácskötény

5 190 Ft

Kategória:

Leírás

Levendulás szakácskötény annak, aki komolyan gondolja a főzést. Illetve a grillezést. Úgy általában a konyhai létet.

A kötény elsősorban szennyfogóként funkcionál sok háztartásban, hiszen óhatatlan, hogy konyhai sürgés-forgásunk közepette ne csöppenjen ránk egy-két hektoliter olaj, vagy pár köbméter liszt. Másodsorban pedig meggátolja, hogy a mindennapi öltözékünkre ragadt koszok ne kerüljenek az asztalra.

A Varrós szoba által újragondolt és megvalósított levendulás szakácskötény kellően széles, nyakpántjai állíthatóak a derékpánttal együtt, így bármilyen testalkatra ideálisak. Széles és mély zsebekkel vannak ellátva, hogy egy nagyiféle kézzel írott recept tárolása se okozzon problémát. A nyakpánt és a derékpánt egyben egy kellően hosszú, ugyanazon textilből készült széles pánt, mely a váll résznél kialakított házban fut mindkét oldalon. Úgy húzható a pánt, ahogyan Neked kényelmes viselete. Megkötheted derekadon körbevezetve, vagy egyszerűen csak hátul, vagy oldalt csomózva, ahogy szimpatikus.

Anyagösszetétele 55% pamut és 45% poliészter, mely a hatékony szennytaszításért és minimális vízlepergető képességért felel.

Mosás: maximum 40 fokon, szárítás szárítógépben, vagy szabad levegőn.

Tetszett kötény? Válassz kiegészítő levendulás konyhai szettet!

 

További információk

Tömeg 0,3 kg
Anyagösszetétel

55%pamut, 45% poliészter

Szín, minta

Világos drapp alapon lila színű levendula tematikájú minták

Méret

Szélessége: 90 cm, magassága: 98 cm, pánt hossza 3,7 m