Mosózsák – nagy

890 Ft

Kategória:

Leírás

Mosózsák – nagy méretű mosózsák, melltartóknak, zokniknak, vászon- vagy edzőcipőknek, lakástextileknek vagy akárminek, amit a közepes méretű zsákban el tudsz képzelni.

Biztosan te is hallottál már a híres, ám sosem látott zoknimanóról. Hajlamos az elkallódó zoknik párját sokáig nem látható helyre tenni, így megnehezítve a párosítást. Általában nálunk az első lépcsőben tűnik el a zokni párja, azaz mosáskor, nem szárításkor. (Pedig meg vagyunk győződve róla, hogy a gépbe tettük) Sokszor beakad a melltartó kapocs kényes ruhadarabokba, meghúzódik egy szál az érzékeny függönyödben, vagy beakad a vászoncipőd cipőfűzője a mosógépbe.

Nos, ezeket a mosási baleseteket hivatott megelőzni a mosózsák használata.

Szerezz be több méretet is, hogy biztosan meglegyen a zoknid párja és kategorizálva tudj végigmosni egy programot is. Arra figyelj, hogy ne legyenek megtömve a zsákok, ugyanis akkor nem tudja a gép alaposan átmosni tartalmát.

A zsákok 60 fokos programon használhatóak, szárítani nagyon nem kell őket, hálós anyaguknak köszönhetően. Felső részükbe zsinórt fűztünk, melyek végeit rugós rögzítővel láttuk el, hogy biztosan ne másszon ki belőle a zokni párja.

Zsákba helyezés előtt bizonyosodj meg arról, hogy a mosni kívánt tárgy, ruhadarab mosható-e mosógépben!

Sőt, a zsákokat használhatod bevásárláskor is, többnyire zöldségnek, gyümölcsnek, magvaknak. Pékárut nem javaslunk, ugyanis a teli hálónak köszönhetően könnyen beleakad a kifli csücske, vagy a kenyér héja. Péktermékeknek javasoljuk az ökozsákokat, melyek egyik oldala hálós csak, hogy kevésbé akadjanak el benne az élelmiszerek.

További információk

Tömeg 0,008 kg
Méret

36×42 cm

Anyagösszetétel

100% poliészter az erős tartásért és szakadatlan szálakért.