Ökozsák szett „ökobag”

2 590 Ft

3 méretből álló ökozsák szett, mely elfér egy kisebb zsákban, így nem foglal sokkal nagyobb helyet egy bevásárló táskánál. A kisebb mintás zsákot is használhatod darabáruk vásárlásánál, vagy akár gyógynövényeknek is. A zsákok mosógépben moshatóak 30 fokon, szárítógépben is száríthatóak, azonban, ha így szárítod könnyen gyűrött marad, így utólagos vasalást igényel. Javasoljuk, hogy mosás után kötélen szárítsd, miután kiráztad.

Kategória:

Leírás

A 3 darabos ökozsák szett legyen nálad minden bevásárláskor. A szett 3 különböző méretet tartalmaz illetve egy tároló zsákot. Bármilyen darab, vagy ömlesztett szilárd árut haza tudsz vinni bennük, anélkül, hogy letépnél egy, vagy több műanyag zacskót. Az ökozsákok nyersvászonból és áttetsző textilekből állnak, hogy bevásárláskor a pénztáros is átlássa mit is tartalmaz a táska. A zsákok tetején praktikus összehúzóval, rugós rögzítővel van ellátva a zsinór, hogy könnyen zárható-nyitható legyen az ökozsák. A zsákok kis mintás tároló tasakjában is elfér egy-két paradicsom, ha minden kötél szakad. Válaszd szettben és legyen mindig nálad bevásárláskor az „ökobag”. Már csak egy dolgod marad vele: ne hagyd otthon!

30 fokon mosógépben mosható, kizárólag nyersvászon oldaláról vasalható, a hálósról nem ajánlott. Szárítógépben szárítható, azonban a nyersvászon hajlamos extrém gyűrődésre.

További információk

Tömeg 0,15 kg
Méret

1 db 23×24 cm, 1 db 23×41 cm, 1 db 33×46 cm

Anyagösszetétel

100% pamut, 100% poliészter

Szín, minta

natúr szín, színezetlen poliészterrel, csipke díszítéssel