Bézs mozaik konyhatündér ajándékcsomag

10 990 Ft

Leírás

A bézs mozaik konyhai ajándékcsomag igazi finom lelkű háziasszonyoknak ajánlott, tartalmaz minden fontos konyhai textilt, amely a sütés-főzés folyamataihoz elengedhetetlen. 

A szett hat darab konyhai textilből áll, tartalmaz egy darab fedőfogó fület, egy edényfogó kesztyűt, egy kis méretű kenyeres zsákot, egy felnőtt méretű kötényt, egy edény alátétet és egy széles tepsifogót is. A kesztyű, alátét, tepsifogó és fedőfogó nem melegszik át, így biztonságosan átcserélgetheted akár a sütőben készülő finomságokat.  A kenyértartó zsákban napokig friss marad a kenyér, csak gondoskodj a zsák szájának állandó zárásáról. A kötény széles szabású, kényelmes viseletet biztosít és nagy zsebbel láttuk el.

A szett tartalma külön-külön is megvásárolható, azonban ha egyben szerzed be a szettet, ajándék díszdobozban küldjük!

A bézs mozaik konyhai ajándékcsomag mosása 30 fokon mosógépben lehetséges. Szárítógépen és szabad levegőn is szárítható,  azonban árnyékban. A szett tagjai vasalhatóak normál hőfokon.

További információk

Anyagösszetétel

100% pamut, vatelin, 55%pamut, 45% poliészter

Méret

Kesztyű: 20×26 cm, Fedőfogó: 14×10 cm, Alátét: 20 cm, Kötény: 67×64 cm, Kenyeres zsák: 18×30 cm, Tepsifogó: 65×20 cm

Szín, minta

Bézs mozaik mintás dekorvászon, egyszínű pamut és nyersvászon belsőkkel, vatelin és PUL béléssel a kenyeres zsák. Tartalma: Tartalma: 1 db fedőfogó, 1 db kesztyű, 1 db kötény, 1 db kenyeres zsák, 1 db alátét, 1 db tepsifogó