Sajtos konyhatündér ajándékcsomag

9 990 Ft

Leírás

A sajtos konyhatündér ajándékcsomag tartalmazza mindazon konyhai textileket, melyekre egy igazi konyhatündérnek szüksége lehet sütés-főzés során.

A szett öt darab konyhai textilből áll, tartalmaz: egy darab fedőfogó fület, egy edényfogó kesztyűt, egy kenyeres zsákot, egy felnőtt méretű kötényt és egy edény alátétet. A forró edényekkel érintkező kesztyű, alátét és fedőfogó nem melegszik át olyan könnyen, így megbízható társaid lesznek konyhádban. A kenyértartóban tárolt zsemle, kifli napokig puha marad, a zsák tálaláskor is esztétikus, csak hajtsd vissza peremét. A szettben lévő kötény széles, kényelmes viseletet biztosít és nagy zsebbel láttuk el. Az esztétikus megjelenésért a körben ferdepánttal ellátott szél felel.

A szett tartalma külön-külön is megvásárolható webshopunkban, azonban ha egyben szerzed be, ajándék díszdobozban küldjük!

A sajtos ajándékcsomag tisztítása 30 fokon mosógépben történhet. Szárítógépen és szabad levegőn is szárítható, árnyékban. Vasalhatóak normál hőfokon.

További információk

Tömeg 0,42 kg
Méret

Kesztyű: 20×26 cm, Fedőfogó: 14×10 cm, Alátét: 20 cm, Kötény: 67×64 cm, Kenyeres zsák: 18×30 cm

Anyagösszetétel

100% pamut, vatelin

Szín, minta

Bézs alapon különféle sajt minták, egyszínű bézs és nyersvászon belsőkkel, vatelin béléssel. Tartalma: Tartalma: 1 db fedőfogó, 1 db kesztyű, 1 db kötény, 1 db kenyeres zsák, 1 db alátét